facebook
oil paintings
sculptures

              

verhuur
curriculum vitae
publications
exposities
shop

index

Doe mee!

www.cultuuragendazandvoort.nl

2021
Madonnari festival Zandvoort 2021 by Atelier Corbani

Madonnari Krijt Festival Zandvoort 3 & 4 juli  2021


Madonnari Kunst Festival voor jong en oud. Professioneel en amateur kunstenaars zijn uitgenodigd om voor een weekend op het plein naast Holland Casino

hun kunsten te vertonen. Er is ruimte voor kinderen en spontane aanmeldingen. Zelfde thema als EK Zandsculpturen, Ode aan het Landschap. Oog van de Meester.


Maak prachtige kunstwerken in krijt of kom deze bijzondere vorm van kunst bewonderen. Onder begeleiding (Nederlands/Engels) van Zandvoorts kunstenares Donna Corbani.

Aanmelden en krijt is gratis. Er zijn prijzen in verschillende categorieën.


Wat betekent Madonnari

Krijtkunst begon in de 16e eeuw in Italië toen kunstenaars in de straten van de stad hulde brachten aan de religieuze figuur Madonna.

Ze reisden door het land om geld in te zamelen bij mensen die hun kunst bewonderden. Ze werden "Madonnari" genoemd.

Vanuit Italië breidde en veranderde deze kunstvorm zich uit. 3-D, realisten, kopiisten en vrije kunstenaars van alle stijlen nemen nu deel aan pastelkrijtfestivals over de hele wereld.


Waarom Zandvoort?

Donna Corbani antwoord, “Één beroemd festival is het I Madonnari Italian Street Painting Festival in Santa Barbara, Californië. Mijn geboorteplaats! Twee keer vertegenwoordigde ik The Anacapa School. Het is een droom die uitkomt om dit concept naar mijn huidige woonplaats Zandvoort te brengen. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen en te genieten van deze unieke culturele activiteit.”


Badhuisplein Zandvoort

zaterdag 3 en zondag 4 juli 11:00 - 17:00


Aanmelden:

donna@corbani.com

www.corbani.com


https://www.facebook.com/events/205545511412573
zandkasteelwedstrijd
Zandkasteel wedstrijd voor alle leeftijden. Samen met je familie, partner of vrienden het mooiste zandkasteel van het strand bouwen. 
Onder begeleiding van kunstenares Donna Corbani. 
Locatie op het strand ter hoogte van het Badhuisplein (tussen afgang 9 & 10). Bezoek ook het Juttersmuseum en EK Zandsculpturen voor inspiratie!
Zondag 20 juni 13:00 tot 17:00 uur. Aanmelden van tevoren. Kinderen onder begeleiding van hun ouders. 
Aanmelden:
donna@corbani.com
Tel. 023 5712749
-
Sand Castle Contest 
Family fun at the beach during the EK Sand Sculpture expo Zandvoort. All ages. Free to participate.
Together with your family, partner or friends build an amazing sand castle. Win a prize! Tour the beachcomber museum “Juttersmuseum” and sand sculptures for inspiration. Location in front of Badhuisplein, between 9 & 10 on the beach.
Sunday 20 June 2021
1:00 pm - 5:00 pm
Sign up:
donna@corbani.com